ssmedyadanısmanlık adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba değerli forum üyeleri kimse üstüne alınmasın forumun geneli iyi ve işinide iyi ypan insanlarla dolu ama bazen öyle üyelere iş veriyoruz ki yanlıslıkla.
Bir projeye girişiyoruz iş veriyoruz fakat o kadar uzatıyorlarki bir günlük işi 3-5 güne yayıyorlar cevab vermiyorlar. İnsanın hevesi kalmıyor

hesapvadisi.com sadece reklamcı reklam cıkamadı diye ayırdıgım btçeyi harcadım vazgectim ve öyle kaldı normalde cok kazanclı ve sadece modlar aracılık yapacak komisyondan kazanılacak fakat öyle oldugu gibi bıraktım sinirden ve neredeyse 17 bin lira masraf çöp oldu.

Şimdi yine birşeyler yapayım dedim tam 3 haftadır siteyi aktif edemedik nasıl para kazanıyorlar nasıl bu kadar rahat harcıyorlar bu sekilde hizmetle anlayamıyorum ve artık karar aldım hiç kimseye iş öncesi ödeme yapmıyorum artık.

Bazı Şeylerde Okadar Çok Haklısınız ki Geçenlerde yazılımda bir kaç yerdehata vardı bir iş verdim işi 24 saate hazır dedi aradan 5 gün sonra iade yaptı ben iade için iş vermedim neyse dedim geçtim @brkctk; hocama verdim işi bugun anydesk ile bağlandı 15 dk hataları giderdi bitirdi . yani oyalamak hastalık vs bir çok seyler oluyor geçmiş olsun