Merhaba arkadaşlar.
Ben forumda genelde Instagram ile alakalı hizmetler sunmaktayım.
Bazen bana güvenip sürekli hizmet verdiğim arkadaşların vermiş olduğu hizmetlere yetişmekte güçlük çekiyorum.
O bakımdan gerçekten işe ihtiyacı olan takım arkadaşları arıyorum.
YAPILACAK İŞLEMLER
* Yapılacak işler Instagram ile ilgili kolay ve değişik hizmetler olabilir.
* Yapılacak işlemler gün içerisinde saat 09:00 ile 17:00 arasında esnek bir zaman zarfında olabilir.
* Yapılacak İşlemler ortalama 1 saatte yapılacak hizmet olabilir.
* Yapılacak işlemler kolay ve çok zaman olmadığı için ücret konusunda çok büyük beklenti içerisinde olunmamalıdır.
KİŞİLERDE ARANAN ÖZELLİKLER
* Takım çalışmasına uygun olmalıdır.
* Çok yüksek bir ücret beklentisinde olmamalıdır.
* Daha çok genç ve harçlık çıkarmak isteyen kişiler olmalıdır.
* Gün içerisinde TOPLAM 1 saatlik bir uygun zamanı olması lazım. (Örneğin bir işlemi 10 dakika, ikincisini 2 saat sonra yarım saat, üçüncüsünü 3 saat sonra yarım saat yapabilir.)
* Yukarıdaki madde de belirtildiği gibi çalışma zamanını kendisi ayarlayabilir. Esnek bir zamanımız var. FAKAT gün içerisinde verilen işlemi bitirmiş olmalıdır.
* Büyük ihtimalle hergün hizmet olur. FAKAT bazı aksilikler de bazı günlerde işlem yapılmayabilir. Bunun bilinci ile hergün iş zorunluluğu beklememelidir.
* Bir çok madde de belirtildiği gibi esnek zamanımız olduğu için, kişiler kendilerini sadece bu işe bağlı hissetmeyecek o bakımdan diğer işlemlerinide yapabilirler.
* DİĞER MADDELER İÇİN ve SORULARINIZ İÇİN PROFİLİMDEKİ WHATSAPP'TAN ULAŞILABİLİR.
_--------
SORULABİLECEK BİR SORU HAKKINDA
+ İş basit ise neden kendiniz yapmıyorsunuz.
- İlk cümlemde bahsettiğim gibi işlemler basit fakat çok oluyor aynı zamanda reel hayatta da bir işim ve ailem olduğu için herşeye yetişemiyorum. Ve müşterilerimide geri çevirmek istemiyorum. O bakımdan sürekli çalışabilecek 3 kişilik bir takım kurmak istiyorum.
+ Ücreti ne kadar
- Değişkenlik gösterir fakat çok yüksek bir beklenti içerisinde olunmamalıdır. Harçlık gözüyle bakabilirsiniz.
Diğer sorularınızı konu altından sorabilirsiniz...