SerhatUner adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Siz daha çok Maxi Scooter arayışındasınız anladığım kadarıyla XMAX/NMAX/PCX gibi ama kaldı ki bu kadar pahalı nitelikte adlandırabileceğimiz motorla kuryelik yapmak da mantıklı gelmediği için istemiyorsunuz.
Ucuz bir Çin malı işinizi göreceğini düşünüyorsunuz fakat benim 12 saat Trendyol'da kuryelik yapan arkadaşlarıma bile Japon motorlar dayanmıyor yoruluyor haliyle.
Ek olarak yavaş ve dikkatli sürüyorum deme kesinlikle kaç yıllık, kaç bin KM tecrübesi olan arkadaşlarım kaza yapıyor anlık dalgınlık, anlık hata oluyor ne kadar iyi olursan ol senin suçun günahın yok çarparlar, ön frene sert basarsın kayar düşersin belli olmaz.
Birde bu yeni çıkan motorun koruma demiri de piyasa da yoktur?

Benzin deposuna bakarsan motor alamazsın
Çoğu motorun benzin ağızı sele altında ona takılma bence, sepet demirleri üretilirken ona uygun üretiliyor.
Mesela Honda Dio'nun da benzin ağızı sele altında, ama makaslı bir sepet demiri var yukarı kalıyor.

Önerim bütçenizi arttırıp Japon almanız eğer bütçem bu dersen Newlight öneririm, kesinlikle attığın motoru önermiyorum yedek parça konusunda, bide satarken de piyasası olmadığı için satarken bir hayli de zorlanacaksınız.
teşekkür ederim biraz daha bekleyeceğim o halde. biraz daha kullansın insanlar parça ve kroniklerini öğrenip ona göre seçim yapacagım aklımda 2 model vardı zaten bir newlight pro bir bu teşekkür ederim tekrardan iyi geceler serhat hocam