Değerli yorumunuz için teşekkür ederim tekerinize taş değimesin inşallah
Maalesef ki yeni çıkması beni biraz terettütde bıraktı direk almayacağim mart başı veya mart başı gibi alacağım ortalama 1 1 bucuk ay içinde. o sıra zarfında kullanıcı yorumlarına incelemelere bakacağım
allaha şükür çok dikkatli sürüyorum hani oraya buraya çok dikkat ediyorum kesin olmayacak yerlerden karşıya geçmiyorum.
hızım şehir içinde yavaş ve ana caddelerde sürmüyorum genelde bizim buralar sokak genelde.
parça direk lazım olmaz diye düşünüyorum ancak tabiki allahın taktiri birşey diyemeyiz onun dışında newlight aklımda vardı ancak deposu sele altında oldugu için çok alasım gelmedi çünkü depo önde kuryelikte sepet varken çok işime yarıyor
maalesef ki bütçem çine yetiyor aktivas dio tarzı almak istemiyorum
Siz daha çok Maxi Scooter arayışındasınız anladığım kadarıyla XMAX/NMAX/PCX gibi ama kaldı ki bu kadar pahalı nitelikte adlandırabileceğimiz motorla kuryelik yapmak da mantıklı gelmediği için istemiyorsunuz.
Ucuz bir Çin malı işinizi göreceğini düşünüyorsunuz fakat benim 12 saat Trendyol'da kuryelik yapan arkadaşlarıma bile Japon motorlar dayanmıyor yoruluyor haliyle.
Ek olarak yavaş ve dikkatli sürüyorum deme kesinlikle kaç yıllık, kaç bin KM tecrübesi olan arkadaşlarım kaza yapıyor anlık dalgınlık, anlık hata oluyor ne kadar iyi olursan ol senin suçun günahın yok çarparlar, ön frene sert basarsın kayar düşersin belli olmaz.
Birde bu yeni çıkan motorun koruma demiri de piyasa da yoktur?
Benzin deposuna bakarsan motor alamazsın

Çoğu motorun benzin ağızı sele altında ona takılma bence, sepet demirleri üretilirken ona uygun üretiliyor.
Mesela Honda Dio'nun da benzin ağızı sele altında, ama makaslı bir sepet demiri var yukarı kalıyor.
Önerim bütçenizi arttırıp Japon almanız eğer bütçem bu dersen Newlight öneririm, kesinlikle attığın motoru önermiyorum yedek parça konusunda, bide satarken de piyasası olmadığı için satarken bir hayli de zorlanacaksınız.