samutm adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
twitter'da gerçek yazılımcı ve seo üstadlarından linç yiyince erkekler: ne kadar para kazandım bakın
evet o kadar linç yedim ki, o twitim yaklaşık 1m kişinin karşısına çıktı. sonra benim gibi düşünen binlerce takipçi geldi. kendi kabilemizi oluşturduk.
şifreyi çözemeyenler bu durumu linç olarak görebilir ama bu tam anlamıyla polarizasyondur. hadi bir toplum mühendisliği sırrımı da öğrenmiş oldunuz

Dark_Mark adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Melih beni de engellemiş Twitter'dan üstad yakışmadı sana bu.
fikirlerimi sevenler ve nefret edenleri ayrıştırma gayretimdendir (:

hakarete varan herhangi bir yorum atan yada bu yorumu destekleyenleri engellemek zorunda olduğumu fark ettim.
siz de bu sınıftasınızdır yüksek ihtimalle

organikurunler adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam konularınızı hep takip ediyorum aşırı yeteneklisiniz ve çok farklı şeylerden para yapıyorsunuz
Rica etsem beni yanınıza alıp eğitim verir misiniz? Ne öğretirseniz öğrenmeye hazırım
Teşekkür ederim
Estağfurullah teşekkür ederim.

tecrübelerimi sıklıkla paylaşıyorum birçok platformda biliyorsunuz. fakat bunun ötesinde birebir ilgilenecek kadar vaktim yok açıkcası.
1 sene önce falan bu mümkündü onlarca arkadaşla birebir yardımcı oldum. şuan iyi yerdeler, güzel kazanıyorlar. bu beni mutlu ediyor. ama malesef artık buna yetişebilecek durumda değilim