Hiç bir şekilde firma adı vermiyorum hiç bir firmayı kötülemiyorum bir çok firmadan satın aldığım hizmet karşılığında edindiğim görüşlerimi forum üzerinde ki kullanıcılara aktaracağım bilginize.
Arkadaşlar yaklaşık 16 firmadan vds satın aldım şu son 1 hafta içinde. Yani firmalar nasıl bu kadar yavaş ağır kötü hizmeti veriyor kullanıcıya ben anlamadım. Bu 16 firmadan sadece 4 firmayı beğenebildim o kadar. Allah sizi inandırsın bak kardeşim yemin ediyorum 16-4=12 firmadan aldığım VDS i kullandığımda şu yıllara döndüğümü düşündüm.
Bak yemin ediyorum ya. Ayrıca şunu söyleyeyim bu 16 firma haricinde test ettiğim VDS lerde vardı. Onları saymıyorum yani.
Aldığım özelliklerde şu şekildeydi:
3cpu + 3gb ddr3 ram + 30gb ssd (bu paketten 2 - 3 kere almışımdır)
4cpu + 4gb ddr4 ram + 35gb ssd
4cpu + 5gb ddr4 ram + 40gb ssd
4cpu + 6gb ddr4 ram + 60gb ssd
Unuttuğum yada eklemediğim özellikler olabilir ama genel olarak bu özelliklere yakındı aldıklarım. Yaptığım tek şey neydi VDS lerde biliyor musunuz? Tarayıcıda mail+hesap açmaktı o kadar. Başka hiç bir şey yapmadım vallahi billahi. En kötüsünde bahsettiğim bu işlemi şu yattığım yerden kalkmak nasip olmasın ki tamı tamına 1 saat 18 dakikada açabildim. Nasıl bu kadar sürdü diye kendi kendime düşündüm ama bu kadar sürdü.