myildirim43 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sizden bir dönüş almak istiyordum hocam çok teşekkür ederim

Hocam binerken beni üzmeyecekse satışı hiç dert etmem Clio'ya kadar benim tüm araçlarım zor satılan araçlardı.
Dacia Solenza
Honda City
Rover 45

Ben Rover sattıktan sonra Mondeo'yu satarım diye düşünüyorum

Görünce ve müsait de olunca yorum yazmak istedim, estağfurullah ben teşekkür ederim

Gerçekten zor satan arabaları tercih etmişsiniz. Bazıları şanslıdır, siz de de o var sanırım.

Binerken sizi LPG'li olduğu için üzecektir. Belli km periyotlarında ayar vb. İşlemleri için gideceksiniz. Bunun haricinde hız tutkunu demek istemiyorum ama gaza bastığınız da istenen tepkiyi vermezse üzecektir. Hantal bir araç. Yani 2.0 motor olduğuna takılma. Şanzıman tepkimesi ve dişli çaplarından kaynaklandığını düşünüyorum.

Konfor olarak konforludur. Onun haricinde kronik problemini ben bilmiyorum tam net olarak. Çok fazla satışını yapan görmedim uzun süredir. Ama gerçekten onun alıcısı sizin gibi çok istekli birisine denk gelmesi gerekir. Alacağınız araç piyasadan aşağı imiş ama yine pazarlık yaparsanız yapın çünkü internet fiyatları tam net oturmadı özellikle sarı site. Alırken kazançlı çıkın, motoru - ön takıma ve şanzımanı iyi kontrol ettir. Masrafları iyice öğren.