disavurum adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Psikiyatrik bir ilaç mı hocam ? Arkadaş tavsiyesiyle alınabiliyorsa alalım ama reçete lazım diye biliyorum, siz yine ismini söylerseniz mutlu olurum
Filozof86 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Benim doğuştan olan hastalığım ile psikiyatri ilaçları çakışıyordu dediğim gibi kilitliyordu arkadaşım da benimle aynı hastalığa ve aynı depresyona sahip bir hastaya verilen ilaçları görmüş bunlardan bir yazdırıp denesen dedi ben de yazdırdım ve iyi geldi 1 adet kas gevşetici lioresal depresyon ilacı olarak da paxera 20 miligram olanı var 40 miligram olanı var önce 20 ile denersin olmazsa 40 verirler ama 20 çözer ben bayağı kötüydüm çünkü. Bir de atarax ve nörodol bunlarda ekstra sakinleştirici ve uyku sorununu çözüyor her zaman kullanmaya gerek yok bunları. İlaç çeşitleri çok derdinizi anlatacaksınız eğer işe yaramazsa değiştireceksiniz ta ki işe yarayana kadar. İşe yarayanını bulduğunuzda yani size uygun olanı bulduğunuzda artık sadece bittikçe yazdıracaksınız.
Doktor kontrolü olmadan kesinlikle ilaç kullanma dostum , hatta daha da kötü olabilirsin senden ricam inaçlımısın ne kadar yapabiliyorsun bilmiyorum önce rabbinle konuş , sana iyi gelen kişiler muhakkak vardır onlarla konuş , senin buradan alabileceğin bir tavsiye yok ama sohbet edebilirsin.