- 24.01.2024 -
07:00'da iletişime geçildi ve anlaşma sağlandı. 08:38'de kendisi satın alıp almayacağımı 11:00'a kadar bildirmemi istedi. 10:43'te hayırlı olsun diye mesaj gönderdim kendisi 11:11'e de iban iletti ve ödemesini 10 dakika içerisinde gönderdim. 12:30'da bizden aynı datacenterdaki kabin kodunu istedi ve kendisine ilettim. 14:55 te talep oluşturduklarını dönüş beklediklerini ilettiler. 22:08'e kadar geri dönüş yapmadılar ve yazılan hiçbir mesaja geri dönmediler.

Alıntı
"Selamlar, baktık şimdi kargoyu çıkmayın dememize rağmen veri merkezinden kargo olarak çıkmışlar. Geldiği gibi geri veri merkezine göndereceğiz kusura bakmayın gecikme için."
Alıntı
En geç Cuma - Cumartesi elinizde olmuş olur.
- 25.01.2024 -
Kargoya verip vermediği hakkında bilgi istedim fakat hiçbir geri dönüş yapılmadı

- 26.01.2024 -

Alıntı
09:00 : "Kargo için anlaşma kodu bekliyorum."
diye mesaj attı ve gün içerisinde atılan hiçbir mesaja geri dönüş yapmadı.

- 27.01.2024 (Cumartesi) -

"Anlaşma kodu iletmediler, o yüzden kargo ile gönderim sağlayabiliriz." diye mesaj atarak yurtiçi kargoya talep açtığını söyledi.

- 29.01.2024 (Pazartesi) -

Benden kendi çalıştıkları datacenter'in adresi isteyerek. Alıcı ödemeli olarak gönderecekleri bilgisi verdi bende zaten aynı datacenter'da olduğu için satın aldığımı kargo için verebilecek ek bir ücretimin olmadığını söyledim kendisi hafta için datacenter'ı gidip sunucuyu bırakacağını söyledi.

- 30.01.2024 (Salı) -

Salı günü atılan mesajlara geri dönülmedi

- 31.01.2024 (Çarşamba) -
Alıntı
Kusura bakmayın dönüş yapamadım hastanede olduğum için cumartesi bursaya geçeceğiz isterseniz o gün bırakalım geç olur diyorsanız kargo ile gönderelim direkt.
Bende geçmiş olsun dileklerimi ileterek uygun olduğunu ilettim.

- 01.02.2024 (Perşembe) -
Cumartesi gidip gitmeyecekleri kesin mi diye sorduğumda. "Şu an için problem gözükmüyor." diye yanıt verdi.

- 02.02.2024 (Cuma) -
Atılan mesaja geri dönüş yapılmadı

- 03.02.2024 (Cumartesi) -

Alıntı
12:49: Merhaba, bir kaç saate yola çıkacağız.
Alıntı
18:25 Hocam kusura bakmayın tekrar hastaneye gitmem gerekti o yüzden gidemedik bursaya bizimde işlerimiz kaldı