Yanlış olduğunuz konularda sizi aydınlatmaya çalışıyoruz hocam ama siz hiçbir tecrübe etmediğiniz halde kendi doğrularınızı savunuyorsunuz, rica ederim hocam ben teşekkür eder iyi çalışmalar dilerim.
Hocam cevap vermeyeyim diyorum fakat sürekli "tecrübe"den bahsediyorsunuz. Afedersiniz ama sidik yarışına girmemek için hiç o topa girmedim. Ben 2015 yılından beri AdSense üzerinden kazanç elde ediyorum, sayamayacağınız kadarda hesabım banlanmıştır. Güncel olarak da 7 tane AdSense hesabım var. Google topluluğu üzerinde de sayamayacağınız kadar insana yardım etmişimdir. Yani "beni aydınlatma"nıza gerek yok. Yıllardır bu işlerin zaten içerisindeyim.
- Ben sizden ilgili politikanın linkini iletmenizi istedim, siz tecrübeden bahsettiniz.
- Ben size gelecekteki bir durumdan bahsettim, siz - bakiyedeki hesabın tekrar açılmasından bahsettiniz.
Yani böyle tek tek sayıp gidebilirim. Kısacası verdiğiniz cevapların birçoğu alakasız. Konuşmaları baştan sona kadar okuyan bir kişi benim anlatmak istediğimi anlayacaktır fakat siz anlamak istemiyorsunuz. Fakat dedikleriniz arasında benim en çok takıldığım şey, Google'ın eksi bakiyedeki bir hesap ile ilgili, hesap sahibinden hak iddia etmeyeceği. Yani bunu söylemek için sizin Google'ın Üst Düzey bir Yetkilisi olmanız gerekiyor. Hatta bununla ilgili politika olduğunu da söylüyorsunuz. Bu politikayı 2 veya 3 defa istedim fakat iletmediniz.
Neyse hocam, lütfen daha fazla uzatmayalım benimde sizin de işleriniz vardır. İyi akşamlar tekrardan.