Bakın bir "Her durumda göndermez hocam" diyorsunuz, bir de "kesinleşmiş olan kazancı da çoğu durumda ödemez " kendinizle çelişiyorsunuz. Ben dedim ki "hakediş varsa Google ödeme yapar". Genel olarak geçersiz trafikten dolayı kapatılan hesaplarda ödeme yapmıyor zaten, fakat site ile ilgili harici sorunlarda bazen hakediş oluyor ve Google ödeme yapıyor.
Bahsettiğiniz program politikasını atar mısınız? okuyayım biraz. Google acaba hangi politika maddesinde kendi aleyhine bir madde koymuş çok merak ediyorum.
Hocam şimdiye kadar kaç hesabınız banlandı? 50den fazla hesap banlattim içlerinde 10dan fazlasını bilinçli banlattım geçersiz trafik degersiz içerik bir çok sebepten hesap banlattım bunların bazılarında kesinleşmiş kazanç ödendi bazılarında ödenmedi ben yazdıklarım tecrübe ile sabit bizzat kendim yaşadığım için emin konuşuyorum bakiyenizde kesinleşmiş kazanç olsa dahi bunu ödemediği durumlar olur ödediği kazancı da eksi bakiye olarak hesaba yansıtır bu durumda hesabı kapatmaz sizde devam ederseniz o hesaptan eksi olan bakiyeyi mecbur ödemek durumunda kalırsınız.
-720 olan bir hesabım var bu hesaba site kurdum kazanclardan o -720 odendindikten sonra + geçecek ben bu hesabı hiç kullanmayacak olsam bile ver benim -720 diyemez.
Eksi bakiye olarak yansıttı hesabı da kapattı bunu zaten sizden isteme şansı yok hesap kapatıldığında sizden o parayı alma şansıda bitmiş olur bunu sizden talep edemez tekrar. Siz bilginiz olmadığı halde bugüne kadar etmedi bundan sonra edebilir diye iddia ediyorsunuz bende yanlış olduğunuzu söylüyorum sizin.
Bildiğiniz konularda konuşun bilmediğiniz konularda da bilmişlik yapmak yerine öğrenmeyi denerseniz bu konularda gelişmeniz için size daha çok katkısı olacaktır.