tgcyrdgl adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Selamün Aleyküm. Kolay Gelsin Değerli R10 Ailesi.

Merak ettiğim bir konu var sizce Youtube günde kaç tane shorts atmalıyız veya 5 dakika aralık ile 3,5 tane shorts atsak sorun olur mu? Misal olarak 19:30 19:35 olarak atılsa herhangi bir spam veya sorun teşkil eder mi teşekkürler.

Sorunuzu alıntıladım hocam .
günde kaç tane shorts atmalıyız : sorusuna günde 40 tane atabilirsiniz dedim.
Soru : Hocam ben toplam kaç video atılır sormadım ya hu şey sordum ardı ardına atsak sorun olur mu yani izlenmeme gibi 5 dakika aralıkla shorts atmak gibi sorun çıkarır mı ( farklı bir soru )

Limit varsa istesenizde zaten limiti geçemezsiniz. 40 tane günde atılır günde max yani 3.500 video paylaşamazsınız.
Şuan sadece 1 kanalımda 7.000 video var benim.
bende size
mantığını söyledim 40 galiba max. diye diğer bağlantıları kurmanızı bekledim . Mesleki deformasyon galiba öğretmenlikten gelen bir durum

Daha basit anlatıyım
  • Günde max 40 video atabilirsiniz bazı kanallar 20 de kısıtlar.
  • 20 videoyu önden yükleyin isterseniz 1 anda açın spam vs almıyor. Ama hepsi çok izlenmez bu ayrı bir durum.
  • Ama ortalama 6 video bu günler için ideal . 6 lı setler şeklinde günde 2*3 defa paylaşabilirsiniz.
  • 3.5 * 5 dk bunlar pek önemli şeyler değil ama önemli olan şey şu videoyu önden atın kalitesi yükselsin sonra açın.
Evet sanırım mesleğinizden dolayı teşekkür ederim değerli mesajınız için belirli aralıklarla en fazla 5 tane shorts atacağım.