Ali Koç'u bir Fenerbahçe taraftarı(ben değil o taraftar) olarak çok severim, karakter olarak da çok severim, ama umarım dava açmaz bana birazcık şey birisi işte... Gözü açık değil. Koç ailesinin en güzel insanlarından birisi olduğu gerçeğini değiştirmez bu. Çok samimi, sempatik, karakterli ve gerçek bir taraftar, asla halktan kendisini soyutlamaz, ne Aziz ne de diğerleri gibi kimseye üstten bakmaz kendisini o tabakada görmez, oğlu da öyle birisi. Yönetim kurulundaki diğer herkes maalesef kendilerini üst insan ya da patron gibi görüyorlar.
Keşke Ali Koç bir Fenerbahçe efsanesi olarak ayrılsaydı çok sevinirdim. Bir aile babası, insan ve taraftar olarak çok başarılı olsa da sportif anlamda başarısız olmuştur, o sıfatı yoktu maalesef kendisinde. Ben yine de kalmasını isterdim, karakterli bir insan kendisi, keşke biraz daha zeki olsaydı.
Uğur Dündar'ın açıklamasını sonradan okudum, son derece iyi anlatmış. Fenerbahçe'ye başkan bulunur ama ikinci bir Ali Koç bulunmaz. Umarım hepimizin iyi anacağı bir şampiyonluk ve Avrupa'da da bir başarı gelir.