chechen46 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Birincisi icradan birşey çıkartamaz neden çünkü alışveriş ilişkisine dayalı bir husus öncelikle tüketici hakem heyeti bir karar vermesi lazım bu konuda Avukat olduğunu iddia eden o zavallıya bu mesajımı göster cin olmadan adam çarpmaya çalışmasınlar. Yani anlayacağın avukat değildir o hukuk 1. sınıftaki bile bilir bunu sallamıştır.

Diğer bir husus ben sizin yerinizde olsam o dört ürünü de göndermezdim. Git tüketici hakem heyetine başvur derdim. Bunların avukatlarla falan ilgisi yok çakal adamlar işte cin olmadan adam çarpmaya çalışan. Hee avukatların arasında da yok mu bunlar abenzerleri emin ol mesleğimden utandıracak kadarları var aralarında ama buradaki avukat değil emin olabilirsin.
Zaten bir şey çıkmaz çünkü eksik ürünlerin ücret iadesi yapılmıştır ama nedir internetten bulduğu bir iki yabancı kelime ile bilmem hangi kanunun ne maddesine göre size dava açarım falan diyerek korkutmaya çalışıyor icraya verse bile eksik ürünlerin iadesi yapıldığı için bir mağduriyet yoktur. Üstelik kendisi whatsapptan eksik ürünlerin iadesini istemiş bununda ekran resmini aldık. Anlayacağınız belki yer diye 200tl için yapılan bir oyun bu