Merhaba arkadaşlar bir müşterimiz 7 adet ürün almış ürün teslim edildikten sonra bizi arayıp 4 adet eksik geldiğini söylüyor ve 4 tane için ücret iadesi istedi.
Bizde haklı olarak tutanak tuttunuz mu dedik o da video var deyip bir video gönderdi. Videoda hakkaten adam kargoyu açarken video çekmiş ve kargo poşetinden 7 değil 3 çıkıyor buraya kadar herşey normal

Video Linki : [LINK KALDIRILMIŞTIR]

Videoyu izlerken bir şey dikkatimi çekti kargo poşetinin üstünde kargo etiketi yok kargo etiketi olmadan kargo çıkışı sağlanamaz ve poşette çıkan amabaljın yarısı boş alt kısım falçata ile kesilmiş içinden çıkarılmış
sonra yeni bir kargo poşetine konularak video çekilmiş resim olarak ta yükledim

200tl için yapılan kurguya bakın bir de avukat ve yaptığına bakın

Allah aşkına hepimiz internetten ürün alıyoruz kim gelen ürünleri kamera eşliğinde açarki? ve videoda açık açık daha ambalajı açmadan bak 7 adet istemişim sanki önceden ilham gelmiş kutu eksik olduğunu biliyor

Biz müşteri memnuniyeti açısından 4 ürünün parasını gönderdik bir defa salak bellediya sonra diyor ben avukatım sizi icraya vereceğim eksik ürünleri de bana yollayın yani hem parayı hemde ürünü istiyor üstüne tehtit ediyor sizi icraya vereceğim diye