Ben de teşekkür ederim kardeşim. Randevu alıp denemek lazım. ilk günlerde ara ara gelen içme isteğini yok ediyorsa zaten çok kolay bırakılır. O ilaç ile ne kadar zaman içinde bıraktınız. Sonra ne kadar süre sonra başladınız biraz detay verirseniz sonradan konuyu okuyanlara da çok yardımcı olacaktır.
İlacı doktor muayene ettikten sonra veriyor.
15 gün ilaçla beraber sigara içiyorsun zaten
Kendine gün belirliyorsun ilaca başladıktan 12. Gün bırakıcam yada 15. Gün zaten ogune gelene kadar ilaç kullandıkça çok tuhaf tadı geliyor sigaranın saman gibi ve hiç keyif almıyorsun birakincada istek oluyor ama öyle zorlayıcı değil hem sıklığı az hemde olsada olur olmasada olur havasındasın.
Ben ilacı 1 ay kullanıp biraktim 9 ay içmedim sigarayı tekrar başlama sebebimde tamamen eşşeklik öyle düğünde ortamda bir tane yakiyim tutarım kendimi biraktim nasılsa dedim içtim devamı geldi ha tam ne zaman rahatlıyoruz bırakınca diye soracak olursan ilaçla çok kolay ama genel olarak ilk 1 ayı atlattiktan sonra çok rahatliyorsun bazıları diyorya 2 senedir içmiyorum hala burnumda tütüyor öyle birsey yok bana göre o diyenler içenlerin bırakmasını istemiyor.
Bırakınca gerçekten genç olduğunu anlıyorsun.
Spora basla şimdi fitnese 2 ay git antrenman çok ağır geçiyor basın donuo miden bulanıyor salaklasiyorsun 1 saati zor çıkarıyorsun ama bırakıp git 2 saat antrenman yapıyorsun hala banamisin demiyorsun