Genel kullanımda bende de bir problem olmuyor hocam, IP adresinizin değiştiğini kontrol edip tekrar denemenizde fayda var. Ayrıca Cihaz ID değişmiyorsanız oda problem olmuş olabilir.
ip değiştiriyorum hocam kontrol ediyorum . cihaz ID de değiştiriyorum. Daha önceden resimlerini yüklediğim defalarca instaflt'da kullandığım hesaplarda bu sorunu yaşamıyorum zaten
yeni kurduğum (eski hesap yine ) hesaplarda bu sorun oluyo , resimleri yükleyip , kullanıcı adını değiştirip yeni ilk defa instafly'a bağladığım hesaplarda bu oluyo ( ilk defa girdiğimde zaten cihaz ID sıfır atanmış oluyo )
Önceden böyle bişey olmuyodu instagram bu kısma da bi güncelleme getirdi heralde . arka arkaya resim yükle kullanıcı adını değiştir isim değiştir sonra hemen arkasından işlem başlatınca "HESABINDA SIRADIŞI HAREKETLER TESPİT ETTİK" uyarısı verip reCAPTCHA ya düşüyo 2-3 kere reCAPTCHA onayladıktan sonra da sıkıntısız işlemlere devam ediyo
Hesapları ilk işlemlerini yaptıktan sonra bikaçgün dinlendirip bide öyle deniycem bakalım farkedicek mi