Her yılın güzelliği ayrı, r10 un prime dönemi Coşkun bey'in alımı ile başladı, ondan önce buralar texas tı. Gözünün üstünde kaşın var diye ban yerdin
Edit: Eskilere sallamış gibi oldum, ben konuyu forumun geneli olarak değerlendirdim. Değişiyor arkadaşlar herşey değişiyor, insanlar, konular değişiyor. Herşeyden önemlisi insanın kendisi değişiyor. Özlediğimiz şey forumun o zamanki hali değil kendimizin o zamanki hali.
Tabiki eskiden konular daha az ticariydi, çünkü ne sektörde ne bu işi yapanlarda öyle deli paralar yoktu. Bir gönüllülük esası vardı, insanlar bişeyler öğrenip heyecanla bunu herkesle paylaşarak itibar kasarlardı bunu e-book yapıp para kasıyım derdinde değillerdi çünkü böyle para kazanacaklarınıda belki bilmiyorlardı.
Kısacası değişen forum değil ülke, ekonomi kötüye gittikçe herkesin derdi para oldu, insanların gerginliği arttı, tahammül sınırı kalmadı kimsede. Burayı ülkenin ruh halinden bağımsız gibi düşünemeyiz. R10'un ruh hali Türkiye'nin ruh hali ile paralel. O yüzden 2013 den önceki romantizm ne ülkede ne r10 da artık yok.