mercian adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar, savcılığa ifadeye gittim dolandırıcılık ile ilgili kesinlikle alakam yok dedim ardından savcı bana isim verdi hiç kimseyi tanımıyorum dedim o zamanlar paribudan para almıştım paribudaki parayı sordular bana harcadım dedim ardından parşbu hesabımı kapattığımı söyledim 1 kez daha böyle bi olay olduğu için ardından sosyal medya işi yaptığımı belirttim savcı benden sosyal medyadan kazandığım paraların dekontlarını istedi 1 ay içinde iletirsin dosyaya kanıt olarak sunarız dedi şimdilik bu kadardı arkadaşlar hesabınıza gelen paraların nerden geldiğine bakın dikkatli olun
Ticaret yaparken ödemeyi boş yada elden alınan şeklinde yazdırın diyenlere ben kızıyordum, işte böyle durumlarda hayat kurtarır. Sakız bile alsan açıklamaya detayını yazarsan sorun yaşamıyorsun. Ben birinden semrush alırsam açıklamaya r10 + üye nicki + hizmeti yazarım umurumda olmaz, ileride sorun yaşarsam çat diye o ödeme açıklaması hayatımı kurtarıyor çünkü. Farklı şehirlerdesiniz elden alınan borçları eş zamanlı sorgulattıklarında patlıyorsunuz, ödemeler çok riskli ne iş yaparsanız ne alırsanız açıklamaya yazın geçmiş olsun.