ilk konu linkini de okudum baştan sona ihmalkarlık mı desem hak aramayı bilmemek mi desem yoksa korku mu desem bilemedim. Yalnız babanızını tehdit ettiğinden şikayetinden vazgeçmesi için bu kadar üzerine düşüyorsa muhtemelen ya hakkında HAGB vardır, yada mükerrerlerine özgü yargılanacaktır yoksa tehditten kimseyi içeri alıp koymazlar ama onun durumu bu dediklerimden birisinde ise kesin ve kesin hapise girer ve orada tüm cezasını yatar.

Şimdi bir hukukçu olarak size tavsiyem;

Ne derse deyin şikayetten vazgeçmeyin gerekirse yine yine gidin şikayet edin şayet dediğim gibi ise o hapise girmekten korkuyordur. böylelikle kaptırdığınız 80 bin tl karşılığında şikayetten vazgeçmeyi kabul edebilirsiniz. bunlar 1-2 ayda olsa içeri girmemek için seve seve kabul ederler. Benim görüşüm o yönde çok üzerine düşüyorsa şikayetten vazgeçin diye sonu hapisliktir. Geri adım atmayın ya da ver haksız aldığın 80 i vazgeçelim deyin

İlk senet şikayetine gelince başında aklı başında bir avukat arkadaşa danışsanız o kadar mal mülke tedbir konulmazdı, şayet bir sahtecilik varsa Kİ HALA O ŞANSINIZ VAR bir sahtecilik varsa yine bu parayı geri alma şansınız var ancak bir hukukçu desteği olmadan sizin bunları neticelendirmeniz gördüğüm kadarıyla imkansız gibi