Merhaba arkadaşlar geçenlerde bir konu açmıştım emlakçı babama boş senet imzalatıp 80 bin lira paramızı almak istemişti icraya koymuştu.

https://www.r10.net/off-topic/3713759-emlakcida-sozlesme-yerine-senet-imzalatilmasi-gazi-emlak-ankara.html
Konu linkini yukarı ekledim. Buradan adamla uzlaşıp 65 bin lira ve avukat ücreti ile yine 80 bin lira para ödeyip senedimizi aldık. Daha sonra babam dayanamayıp whatsappdan beddua tarzında bişey yazmış küfür yok sadece allaha havale ediyorum çocuklarından çıksın allah büyük vs diye içini dökmüştü. Sonra adamda babama hakaret etmişti wpden. Sonra aradan zaman geçti biz bu konu ve senet olayı için dava açtık. Bu arkadaşı polis almış ifadesini vs almış. Şimdi arayıp bizi tehdit ediyor o evi elinizden alırım davayı geri çekin vs babam korktu tabi. Ben çekmek istemiyorum ama bu ülkede iyice insanlar çığrından çıktı mafyavari bir emlakçı ve üç kuruş yüzünden de huzurumuz kaçsın istemiyoruz evi elimizden alamayabilr belki ama huzursuz eder veya babama bi zarar verebilir siz ne düşünüyorsunuz.