RXIII adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben biliyorum abi 400 tane kadar haber sitesi var bu sitelere tek tek içerik eklemek mümkün degil zaten içerikleri wbots çekiyor ekliyor sitelere ayrıca ajans aboneliğinde var sitelerde iletişim bilgisi var yazar oraya bu haber senin ise sende kaldırırsın bunu yapmak yerine küfür hakaret edip yorum atması üstüne üstelik sitenin her tarafı müstehcen içerikli link ve yazılarla dolu olan bu site birde üstüne gönderilen iframe virüsünün olması sıkıntı
Bana göndermiş olduğu bir bildiri yok. Sadece sitede ekli olan ve DHA ve Milliyet'de yer alan daha doğrusu çekilen haberin altına iframe linki göndermiş. Bir de üstüne üstelik küfür ederek hakaret yazmış. Sitede form var, iletişim bilgileri var, sitelerin altında içeriklerin nasıl siteye eklendiğine dair bir bildiri var.

Tüm bunları görmemezden gelmek mümkün olmasa gerek değilmi? Hadi bütün bunları geçelim. Sen bir bayansın ve yazmış olduğun cümleler ne kadar doğru? Hakaret ve küfür ediyorsun. Ben gereken işlemleri eksiksiz olarak yaptım. Tüm siteler basın yayın kuruluna dayalı olarak yayın yapıyor. Aboneliğim mevcut, bunun üstüne savcılık imzası olan ve aktif yayın yapan sitelerden oluşmaktadır.

Ben istemedim aksine kendisi istedi. Sitesine hiç bakmamış arkadaş herhalde bir göz atmasını öneririm. Bütün ekli olan linklerin ekran görüntüleri, video kaydıyla birlikte BTK ve CIMER'e ilettim.

T.C Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi (CİMER)'ne yapmış olduğunuz başvurunuz 21033685** sayısı ile alınmıştır. Başvurunuz ile ilgili tüm işlemleri CİMER'in internet adresinden takip edebilirsiniz.

Bundan sonra kendisi düşünsün. Gerekiyorsa linkleri silsin archive kaydı ve cache diye bir olay var o konuda kendisine de bilgi vermiş olayım akıllılık etmesin.