Hocam startup modeliniz tamamen online satış üzerinden ve bir dijital pazarlama uzmanı, e-ticaret uzmanı vs vs kimse çalışmıyor mu orada? 4-7 personel ne yapıyor acaba orada merak ettim. Özel değilse mesajla paylaşabilir misiniz?

Çok ilginç geldi bana.

Sorunuza cevap verecek olursam, incelemeden araştırma yapmadan çok doğru değil ama en kısa ve mantıklı yol şu:
Pazaryerlerine ürünlerinizi açın. Ara ara indirimlerle satış yapın. Ufak ufak marka bilinirliği yakalayın. İnstagram hesabınız aktif olsun. İnstagram ve Whatsapp'ta devamlı aktif olarak hızlı yanıtlanmasını sağlayın gece bile olsa. Sitenize mutlaka pixel kurmalısınız. Kurulumdan sonra influencer ile çalışma yapıp sitenize yönlendirin. Tabii sadece influencer değil, hedef kitle reklamı çıkın. Burada dikkat edin trafik için değil direkt hedef kitle. O sebeple maliyet yüksek olacaktır ama önemli olan şuan data toplamak. Bir de reklam setlerinizi hedef kitlelerinize göre uygun görseller kullanın. Tek bir görsel ile her yere reklam vermeyin.

Sitenin / pixelin data toplamasına izin verin. reklam bütçenize göre ve pazaryeri satışlarınıza göre 5-6 ay sonrası direkt dönüşüm reklamları ile ilerleyin. Ps: Web sitenize UX/UI için destek alın. Marka bilinirliği vs yaratmadan bu şekilde bi slider vs mantıksız bence. Bence standart e-ticaret sistemi ile ilerlemeniz daha mantıklı başlangıçta. Bu tarz bir web sitesi için erken. Bu ve benzer tasarımlar 3 sene sonrası için yapılabilir.

Ps: Şunu anlamadım bir de. Reklam bütçeniz sanıyorum çok az veya yok. Bu bağlamda kendi markanızın logosunu / ismini koyarak ne kadar satış bekliyorsunuz? Start-up hedeflerinizi çok merak ettim açıkçası. Özel değilse paylaşmanız mümkün müdür?

Bir de amazon FBA başlamanızı öneririm.