GodLessTurtLe adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hitin yüksek olması yada çok olmasıyla adsense onayının uzaktan yakından alakası yoktur bilgin olsun hocam, pazartesi onaya gönerilen site salı akşamı onay alıyor yeni site nasıl açıklarsın bunu böyle binlerce onay alan oluyor, hit tabiki etkendir ama niş sektördesin günlük 100 trafik anca çıkaracak kelimelerle niş yapıyosun ne olacak yani hitin az diye onay alamayacak mısın onlara hiç takılma 0 indexlede adsense onayı olur 0 hitlede, hit olmadan onay alamazsın diyenlere aldırış etme, sadece onay sürecinde sosyal medyadan hit çekme, bot trafik basma, arbitraj deneme, bildiğin yolda devam et, news kaydın vardır diye düşünüyorum hızlı index konusunda siteni bir uzmana incelet + Instant indexing kurabilirsin otomatiğe bağlarsın, biraz DA PA değerini arttırmak için çalışmalar yaptır (****** tarzı sitelerden al hizmeti daha verimli sonuç alırsın)
belki adsense ilgili eksikler vardır diye birini tuttum tüm siteyi kontrol edecek neden düşük içerik diyor diye bakalım ne çıkacak teşekkürler bilgilerin için umut ediyorum 4. de onayı alıcam onay almadan insanın içerik giresi gelmiyor nedense