mertzafer adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Nerenizle izlediniz videoyu tam olarak? Bireysel silahlanma olsa ne yazar bu videoda ki şahıs tamamen iyi niyetinin kurbanı oldu.. çocuk ansızın arkadan 3el sıktı o sırada adamın belinde silah olsa kaç yazar? adam elini beline atamadan 3 mermiyi boşaltan bu sefer bir şarjörü dizerdi. Bireysel silahlanmanın serbest olduğu ülkelerin bireysel silahlanma izninden önce ki ölüm ve sonra ki ölüm oranlarına bir göz atın. Hele ki böyle bir türk toplumunda silahlanma yasal olsa şu anki haberlerin 3,4 katı gelir.

-arabada silahı neden belimde taşıyım
-herkes herkesin aracında evinde silah olduğunun bilincinde olacak (bi ülkenin en caydırıcı özelliği silah gücü. bunun bireyselleştiğini düşün bkz:kuzey kore,abd,rusya)
-yasal olarak bireysel silahlanma olunca kimse ölmiycek diye bişeyde demedim, tepki süresi diye bir şey var zaten adamlar bu kavramı bu yüzden çıkardı

bende istiyorum bütün dünya silahlarını gömsün herkes el ele tutuşup şarkı söyleyip dans etsinde hayat bu kadar toz pembe değil.
2-3 mesaj önce dediğim gibi video beni üzdüğü için bu yorumu yaptım. politikacı değilim birşeyleri değiştirme çabam yok, yorumdu sadece.

bireysel silahlanma mevzusu tonla istatiksel veriye göre tartışılır. daha fazla yanıtlamıycam.

anlayışınız için teşekkürler iyi forumlar.