Merhabalar, birkaç ay önce hiç istemediğimiz olaylar gerçekleşti ve dayım hapishaneye girdi
şimdi olay örgüsü şöyle, dayımın husumetli olduğu kişi daha önceden aile apartmanımıza (4 kat) gecenin bir saati silahlı saldırıda bulundu ve kaçtı sonrasında mahkeme falan olmuş bugün ki karara göre ise, saldırıda bulunan kişiler yaka paça dahi olsa duruşmaya zorla getirileceği ve arama kararı çıkarıldığı belirtilmiş, uyap vatandaş portal üzerinde
şimdi asıl konu şu, arazi yolunda dayım motorla çarşıya geçerken (köy yolu) araba ile husumetli olduğu kişi dağlık bir alanda arabayla vurup dağdan aşağı yuvarlayıp öldürmek istiyor, köy yolu olduğu için ve işlek olmayan bir yol olduğu için en olası yer de orası zaten ama dayım onları erken farkedip kendini kurtarıyor ama arabayla eziyorlar ve motor arabanın altında kalıyor sonrasında ise küfürler, öldürme tehditleri ile üzerine yürüyorlar ancak yaralı şekilde olan ve aracın altında kalan dayım cebindeki ruhsatsız silah ile ikisinede ateş ediyor ve ikiside yaralı şekilde kaçıyor ancak dayım yaralı olduğu için arabanın altından çıkamıyor jandarma, basın savcı vs. bütün mevkiler gelip olay yerini incelemiş
dava tutanaklarında vs. Silahla Tehdit, Ruhsatsız Ateşli Silahlarla Mermileri Satın Alma veya Taşıma veya Bulundurma
olarak gözünüyor demekki ateş etmelerini görmezden gelmişler
ancak saldırıda bulunanlarla ilgili hiçbir kayıt yok, sadece eve ateş edenler ile ilgili ciddi yaptırımlar uygulanacağını düşünüyorum,
6-7 aydır ise cezaevinde dayım ve kapalıdan açığa geçti, tahmini ne kadar yatar bu konuda ücretli ya da ücretsiz yardım alabilirim.
duruşma kayıtlarına sahibim uyap üzerniden görüntüleyebiliyorum ancak paylaşması yasak olabileceği için paylaşmaya güvenemedim