Site Satışı Zorunlu Konu Açma Şablonu; Öncelikle; Organik hiti yok. Sosyal medyadan sayfalar kiralanıp günlük maksimum 6 içerik paylaşılarak bu gelirler sağlanmıştır. - Site adresi: (pm veya profilimdeki whatsapp) Köydeyim bahçe budama bakım vb işlerim var gün için de çok bakamayabilirim whatsap yada pm lere. Akşam görüşürüz. Siz yazın cebiniz de para varsa ve siteyi satın alacaksanız yazın. Bizim işimiz bahçe olduğu için ve yoğun bir çalışma mevsimine girdiğimiz için bundan sonra 3 4 ay hiç bir şekilde ilgelenemeyeceğim için siteyi satıyorum arkadaşlar. Artı elimde 10 dan fazla site var ve projelik olanlara yöneleceğim bahçe işleri bittikten sonra.
- Sitenin aylık getirisi: 40.000 +
- Sitenin açılış tarihi:7 yaşında
- DA / PA Değerleri: çalışma yapılmadı 17 / 34
- Kategori / sitenin içeriği: genel blog haberler
- Günlük hit sayısı: 15 30 k arası +
- Ziyaretçi kaynağı: (örn: %99 Sosyal medya - %1 organik)
- Domainin yaşı: 7
- Site tüm içeriği birlikte mi satılık? Sınırlama var ise neler?: Evet
- Hosting dahil mi?: Hayır idare edilir
- Banlı olduğu sponsor var mı?: Yok
- Banlı olduğu arama motoru var mı?: Yok
- Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi?: Wordpress
- Yazılım lisans sonlanma zamanı: yok
- Sitenin satışında herhangi hukuki (telif hakkı v.b. bir problem var mı?: Yok
- Eklemek istediğiniz diğer detaylar ve görseller:
Site için adsense hesabı ve bu maile bağlı olan tüm sosyal medya hesapları(adedini vs bilmiyorum) News kaydı vb aklınızıa gelen her şey dahil satıştadır.
Adsense 10 yaşında sağlam hesap. Ban ihtimali vb aklınıza gelmez, kafanız rahat olur. Hit tamamen sosyal medyadan gelmektedir. Sosyal medya hesaplarında sayfa kiralanarak hit kasılarak ziyaretçi ve gelir elde edilmiştir. Yapabilecekler vardır mutlaka ve bunun 3 katı aylık gelire ulaşanları ben kendim biliyorum.
Sitenin eski bir site olması sosyal medya hesaplarında paylaşılan 10 binlerce geri bağlantı olması vb manuel yada otomatik olarak yapılan binlerce geri bağlantısının olması her yönden artıdır.
Size şöyle çalışırsanız şöyle kazanırsınız demiyorum. Zatewn ben de çok çalışıp 7000 kelimelik organik makale ürettiğim de bile çok kazancım olmadı. En sonunda biz de kervana katıldık. Sosyal medyadan hit çekerek bu gelirleri aldık.
Bende yaparım, hemen kandi sitemde bu işlere başlar kazanırım diyorsanız buyrun yapın. Diyecek bir sözüm yok. Ama yeni siteler de 1 yaşında siteler de ve adsense hesaplarında ban riski fazla olabilir.
İstediğim fiyat sitenin 4 aylık gelirisidir sadece. 150.000 tl dir. 
Son 3 aylık adsense verileri
Organik hiti yok. Sosyal medyadan sayfalar kiralanıp günlük maksimum 6 içerik paylaşılarak bu gelirler sağlanmıştır.
Adsense optimize yapılmıştır. Son 3 ayın tbm si 41 kuruştur. tosu çok daha yüksek olduğu zamanlar da bile her hangi bir ban , ihlal vs. söz konusu olmamıştır.
analistic bazen aktif bazen pasif tam olarak detaylı bir veri yok elimde Ben kendim, adsense verilerini takip ederim sadeceve yukarıda görünüyor zaten.
Yapabilecekler yazsın. Kimse kimsenin vaktini almasın. Evet olay bu lütfen negatif yorum yapmayalım. Edit: Sitenin ayrıca 12 adet subdomain var ingilizce almanca Fransızca İtalyanca vb dillerde bir sürü para kazandıran siteniz olacak. Artı bir de forum sitesi var. Ve bu sitede zamanında 1 tik 900 TL para getirdiği zamanlar olmuştur. Edit: yanında 47 dolar bakiyeli adsterra hesabı da verilecek. Ayrıca adskeeper onayı da var