Dun kapali ceza evine ziyaret icin ilk defa kirsehire gittim.Sabah 9 da gorus var 8:30 da ordaydim.Kimlik fotokopisi lazim oldu belediye kavsaginin oraya cikan yola parkettim kirtasiye ariyorum bir kac tane gordum erken saat oldugu icin kapaliydi.
1:Eczanenin birisine ricada bulundum yabanciyim yol iz bilmiyorum rica etsem su kimligin fotokopisinini cekermisiniz dedim.Makina bozuk dedi.
2:Ayni sekil vodafone bayisine gittim makinam silik cekiyor dedi.
3:Ayni sekil bi gozlukcuye gittim makinam bozuk belediyenin karsisinda kirtasiye var oraya git dedi.
4:Belediyenin karsisinda arada bi kirtasiyey acikmis oraya gittim 2 tane makinam var 2 side bozuk dedi.
5:Kirtasiyeden ciktim meydanda bi eczaneye daha rica da bulundum saat bu arada 08:55 oldu.Makina bozuk arkadaki kirtasiyeye git dedi.Dedim abicim 5 kapi gezdim kirtasiye dahil herkez makina bozuk diyor.Ben ankaradan geliyorum boyle bi sehir gormedim nasil insanlarsiniz anlamadim dedim ciktim.
Arada derede buyuk bi kirtasiye buldum Allah isini gucunu rast getirsin gencten bi cocuk cekti fotokopiyi de isimi gordu.
Cezaevi ziyaretinden ciktim merkeze geliyorum.Bi taksiciye abi burda avm varmi dedim.Avm derken dedi.Dedim icerisinde magazalar olan yemek yeme yerleri olan yer.Haa biz avm ye karsiyiz burda yok ne alacaksan veya ne yiyeceksen esnaftan ye ne isin var avm de dedi

Sonra en iyisi ben cikayim bu sehirden dedim