PM isteyenler için yorum yapayım ben attım gelen cevabı iletiyorum, yorum sizlere ait.
Gelen cevap Siz bizim adımıza bir E-Kitap yazıyorsunuz ve sizden bunu satın alıyoruz. Uzmanlık ve ilgi alanınıza göre yazdığınız e-kitabı ekibimiz inceliyor. Şunu belirtmek isteriz ki yazım hataları ve anlatım bozukluğu olan, chatGPT gibi yapay zekalara yazdırılmış olan kitapları satın almıyoruz. Kitap başına size 100 TL verilecek. Ciddi bir ücret değil ama ufak tefek harçlığınızı çıkartırsınız. Bu iş modelimize çok yakında yeni bir sistem geliyor. İsterseniz telefon numaranızı verin, yeni sistemimiz çıktığı zaman size haber verelim.
Önce en az kaç kelime ve kaç sayfa olacak diye sordum 100 TL karşılığında ne isteniyor merak ettim.
Gelen cevap Minimum 30 sayfa olmalı, e-kitap normal beyaz arkaplan üzerine değil tasarımlı şekilde üretilecektir. İmla kuralları noktalama işaretleri ve anlatım bozukluğuna dikkat edilmesi gerek aksi taktirde alamayız.
Ben mi yanlış anladım acaba diye kitabın her satışına karşılık 100 TL mi verilecek diye sordum.
Gelen cevap hocam 100 TL kuralını kaldırdık. Ekibimiz kitabın tasarımı anlatımı ve içerik kalitesine göre inceleyip belirli bir fiyat belirleyecekler. 100 TL den fiyatlar başlayacak. Yani bizim kabul edebileceğimiz en kötü kitabı 100 tl den alacağız. tasarım açısından ve anlatım açısından da güzelse kitap 1000 tl ye kadar fiyat yükselebilir.
İş başlı başına bir saçmalık olduğu için "E ben size kitabı attıktan sonra alıp satmayacağınız ne malum? Benim gözümde o kitap 1000 TL ise siz 500 TL biçerseniz ne olacak? " diye sordum.
Gelen cevap satmazsınız olur biter. para bizim problemimiz değil sizin probleminiz. zaten para problemimiz olsaydı böyle insanlara birkaç kelime yazdırıp para vermezdik. "Kazan-Kazan" odaklı bir çalışma olduğu için iki tarafta karlı çıkıyor. Ha verdiğimiz fiyatı beğenmezseniz, fiyatı kabul etmezsiniz ve ticaret yapmayız. Karar sizin kararınız
Ne yaptıklarını ne yapacaklarını kendileri bile bilmiyor, pm ile soru sorduğum an kural değişiyor, adama kitabı atacağım kafasına göre fiyat belirleyecek, öğrenci kardeşlerim boş yere yormayın kendinizi bunu yapana kadar zaten gidin makale yazıp satış yapın daha fazlasını kazanırsınız.
Alıntı
Ciddi bir ücret değil ama ufak tefek harçlığınızı çıkartırsınız.
Gece gece güzel güldüm valla