Bütün sağlayıcıların hesap doğrulama için bazı bilgileri talep etme hakkı vardır. Mesajımda belirttiğim şey tam da bu ve bu talepleri karşılamanız tamamen size kalmış. Elbette güvenliğinden şüphe ettiğiniz sağlayıcılara veya sitelere önemli bilgileri iletmemelisiniz ancak şirket politikaları gereği bunu gerekli görmüşse yapılabilecek tek şey güvenmediğiniz bir şirketten hizmet almamak olacaktır.
Çünkü baktığınız zaman çelişki içine giriyoruz. Hizmet alacak ve sitenizin verilerini barındıracak kadar güveniyorsunuz ama kimlik bilgileri iletecek kadar güvenmiyor ve bunların güvenliğinden endişe ediyorsunuz. Bu bana pek mantıklı gelmiyor.
Kısacası bu durum müşteri kitlesiyle veya kaliteyle ilgili olmamakla beraber kalite tamamen tartışmaya açık bir konudur.
Mesajınız için teşekkür ederim.
Hocam benim anlamadığım nokta güvenmiyorsanız çekinceleriniz varsa bu konuda neden bir Türk firmasından hizmet almaya çalışıyorsunuz? Kaldı ki sizce de bir başkasının adına hizmet alımı yapılmaması için belki de sahte bilgilerle illegal bir şey yapılacak ve kimlik sahibinin başına bir iş açılabilecekken firmanın KYC yaparak bunu engellemeye çalışıyor olması iyi bir şey değil mi? KYC isteyen firmaların hepsi global olmalı sanırım sizin için ancak bana da "saçma" gelen noktası bu konunuzun

iyi forumlar.
Hocam yazdığımı tam okumadınızmı siz? BANA BAŞTA SÖYLENSEYDİ BU HİÇ KAYIT OLMADAN DİREK BAŞKA FİRMADAN HİZMET SATIN ALIRDIM. HİZMET ALMAYA ÇALIŞTIM EVET FAKAT BU KONU HAKKINDA BANA BİLGİ VERİLMEDİ. FİRMAYA GÜVENMEDİĞİM İÇİN HİZMET ALMADIM BİTTİ GİTTİ. BAŞTA SÖYLENMEDİ. TEKRAR SÖYLÜYORUM BU KONU BANA BAŞTAN SÖYLENMEDİ. BİR DAHA YAZIYORUM
BAŞTAN SÖYLENMEDİ. BİLSEYDİM ZATEN KAYIT OLMAZDIM EN BAŞINDA. BU KONU BANA BAŞTAN SÖYLENMEDİ.