Teşekkür ediyorum hocam beni anladığınız için ama işte başta söyleselerdi hiç sorun yok bilseydim hiç kayıt olmazdım güvenemiyorum tr sitelerine çünkü.
Hetzner godaddy istese yapardım hocam? Çünkü bi siteler global ve güvenilir. Senin benim haricimde bu siteleri bilen yabancı insanlarda var. Bu siteye kimliğimle selfie atsam bir hacker bir yıl sonra gelse hackerin bilgisine göre değişir ama max 1 gün sürer benim kimlikli selfieli fotoğrafımı alması? Niye böyle bi riski alayım sorabilir miyim? Bizdede gelişse global olsa bir firma onada seve seve veririm. Bu konu ülkeyle yada kişiyle alakalı değil. Ülkemizde bu tür sitelere güvenemiyorum konu bu. TC bilgilerim zaten orda burda dağıldı isteyen 10 dk da ulaşır. Ama selfieli kimliğimle başkası benim adıma binance hesabı açarsa yada bunu kontrol eden keyubu çalışanı yarın öbür gün işten çıktığında bu bilgileri resimleri alıyorsa ne yapacağım cevaplar mısınız sorumu lütfen hocam?
Hocam benim anlamadığım nokta güvenmiyorsanız çekinceleriniz varsa bu konuda neden bir Türk firmasından hizmet almaya çalışıyorsunuz? Kaldı ki sizce de bir başkasının adına hizmet alımı yapılmaması için belki de sahte bilgilerle illegal bir şey yapılacak ve kimlik sahibinin başına bir iş açılabilecekken firmanın KYC yaparak bunu engellemeye çalışıyor olması iyi bir şey değil mi? KYC isteyen firmaların hepsi global olmalı sanırım sizin için ancak bana da "saçma" gelen noktası bu konunuzun

iyi forumlar.