Motioon adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Volskwagen Golf 5, Opel Corsa, Hyundai Getz, Renault Clio, Ford Fiesta, Seat Leon, Peugeot 207, Toyota Auris, Fiat Punto, Volskwagen Polo, gibi araçları tercih edebilirsiniz fakat bunlar içinde şahsen en mantıklı ve en güzel görünüşe, içlerinden fiyatlarına ve temizliklerine göre Opel Corsa diyebilirim Peugeot 207 asla ama asla almayın önermem, fransız arabası arıza gibi şeylerde arızayı düzelticek usta bulamazsınız, Ford Fiesta ve Toyota Auris gibi modelleride tercih edebilirsiniz, bir aracı alırken 250.000KM(Dizel) üstü almamaya çalışın gerekirse Model düşük alın ama KM yüksek almayın, Bu gibi araçlarda çok fazla otomatik gibi fantezilere girişmemenizi öneririm mağlum şanzıman fiyatları yüksek
Motioon adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Biraz daha detaylı inceledim, bu fiyatlara Ford Fiesta şahsen 1. tercihiniz olabilir.
emrecanyk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Az yaksın çok kaçsın masraf çıkartmasın bakımı parçası ucuz olsun isteniyorsa

şahsen devrin en ekonomik aracı 2000-2008 Clio Symbol 1.4 benzinli

Ben 2005 modelini kullanıyorum araçta klima harici hiçbir özellik yok ama şehir içi 1.70-1.80 lpg yakıyorum daha ne olsun yağ bakımım ucuz arıza yapsa parça ucuz ustası çok kesinlikle tavsiye ederim
aslantr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Megane 2 1.4 1.6 tavsiye ederim o fiyatlara 2004- 2008 arası ,parça , ekonomiklik vs. sürüş konfor fiyat performans o yıllara göre iyidir.
Yusuf35 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Megane 2 , yılına göre gerçekten başarılı bir araba.
Cevaplar için teşekkür ederim, aşağıdaki araba alınır mı sizce? Önerilerinize göre en uygun bunu buldum.
https://shbd.io/s/ATHm1tNu