_mustafa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Amin
OziyWeb adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Amin kim ne ister anlamıyorum hakikaten yaşanacak dünya kalmadı.
okedoke adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
üzüldüm.
Emir23z adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Adamı arada bir görüyordum da masum saf birine benziyordu konuşmalarında gerçekçi iyimser konuşuyordu kötü konuşmasını görmedim o kadar tanımadığım biri için gerçekten üzüldüm.
Din hakkında konuşmak istemiyorum ama konuşanların çoğusu susturuluyor tehdit ediliyor ve benim gördüğüm kişilerin çoğu neyse onu anlatıyordu bu adamla birlikte bir kişi daha vardı almanyada oda her şeyi kapatıp bıraktı sağlam tehdit edilmiş belli...
Yani bizim milletin zaten %90 ı dini bilmiyor buna herkes hemfikirdir fakat açıp araştırıp öğrenmeye kalkıp bir şeyleri öğretmek isteyenlerin sonu bu yani cahil kalacaksınız konuşmayacaksanız kardeşim bu ülkede yaşamak isteyen bunu bilsin.
KRYPTA adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Nasıl bir memlekette yaşıyoruz nasıl??? Hiç bir suçu günahı olmayan bir insanı nasıl hedef alabiliyor bu insanlar. Benim aklım da içim de almıyor. Bu memleketin çivisi mivisi kalmadı artık. Hadi bunu da haber yapsınlar. Ve hesabı sorulsun
İnsanoğlu işte abi herşey yapar rabbim yanlarına bırakmasın ya şaka gibi ya o insan bende olabilirdim abim olabilirdi eşim dostum akrabamda olabilirdi neden böyle birşey yaparlar yazıklar olsun böyle insanlığa elleri kırılsın rabbim yüzlerini güldürmesin inşallah.