telefourvision adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba bu yazacaklarımı lütfen kişisel algılamayın sadece olumsuz eleştiri yapacağım.

- Türkiye ip ile siteye girdim fakat default olarak ingilizce açıldı site
- headerdaki marka ve bulutlu kısım hoş durmuyor anlamsız geldi bana, ayrıca mobilde sayfadan taşmış.
- Site tasarlarken masaüstü odaklanmışsınız ama mobil versiyonda çok fazla css hataları var ve modern durmuyor butonların bazıları kaymış ve büyük ayrıca bütünlük yok.

Hocam site aslında shopify olmalıydı wordpress ile neredeyse hiçbir plugine ücret ödemeden yapıldı, dediğiniz konuda haklısınız sitenin 1. dil ingilizce tasarlandı çünkü satışlar ilk etapta türkiyeye olmayacaktı. Dediğiniz gibi onda hata yaptım site pek responsive uyumlu değil. Ama hepsinden ziyade siteyle ilgili olduğunu sanmıyorum hocam ya 1 satış bile yok :/

Sizi daha iyi seviyeye çıkarmak için eleştiri olarak kabul edin lütfen, insan kendi yaptığı işte hataları göremiyor. Umarım başarılı olursunuz.
rootcause adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ürünler tek kitleye odaklı yapılmış ben ve benim çevremde bu tarzda giyinen yok ürün modelini genişletseydiniz keşke her türden müşteri edinirdiniz. Eleştirimi yanlış anlamayın ürünleriniz kaliteli güzel tasarlanmış ve düşünülmüş
haklısınız hocam tek kitleye odaklı ve kitlenin nüfusu az