myildirim43 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Selamlar hocam, paylaştığınız araçları ve tüm yorumları okudum. Ben de naçizane yorumumu katmak isterim, belki faydam dokunur.
Öncelikle nedendir bilinmez, bizim memlekette bazı araçlar tutmuyor Audi TT de bunlardan bir tanesi. Dolayısıyla acil bir ihtiyaç anında değerinde satmanız zordur. Başka bir eksisi olmaz.
Öte yandan, attığınız araçların her ikisi de KAYITLI 12 adet kazaya karışmış, birisine ağır hasar işlenmiş. Bunların en az bu kadar da kayıtsız kazası vardır ceplerinden yaptırdığı Her ikisinin de önemli hatlarında (şase, direk vs) bir problem görünmüyor. Demin bir hocamın da bahsettiği gibi kullanıcı kesimi genç, süratı seven ve ne yazık ki çok kaza yapan sürücüler. Hor kullanılmış araçlardır dolayısıyla. Ön düzen tutmayabilir, kayış koparabilir, sağa sola çekme yapabilir vs vs.
200.000 km olması Audi için çok problem değil, Ben de diğer arkadaşlar gibi aynı paralara çok daha yüksek model ve düşük km araçları tercih ederim.
Ayrıca bunların motor hacmi ve yakıt tüketimleri de göz önüne alınınca (benzinin 40, lpg'nin 20 tl olduğu günümüzde) yakıt masrafları çok yoracaktır sizi
Gel gelelim seçeneklerinize. Yapılan öneriler Focus, Megane etrafında toplanmış, bunlar aile araçları. Siz biraz hız seven genç bir kardeşimizsiniz belli ki
Golf serisi performans ve genç işi görünümünden dolayı en iyi tercihlerinizden biri olabilir. Alternatif olarak:
Alfa Romeo
BMW
Mazda
Skoda
markalarının 2010+ hatchback modelleri fiyat/performans/görünüm açısından sizi tatmin edecektir diye düşünüyorum.
Hakkınızda hayırlısı olsun, umarım en iyi aracı alır ve kazasız belasız binersiniz İyi geceler

Ek olarak, sarı site fiziki piyasanın çok üstünde. Takip ettiğim hiçbir araç satılmıyor. Dolayısıyla bütçe x araba karşılaştırması yaparken sahibinden verilerini baz almamanızı öneririm. Alternatif sitelere ve hatta Facebook marketplace'e yönelmenizi tavsiye ederim. Ederinde araçları çok daha kolay bulabilirsiniz.
yorumunuz için çok teşekkür ederim, tercihim galiba golf veya scirocco yönünde olacak gibi hocam, teşekkür ederim.