İnternet sitenize gösterdiğiniz sayfadan kayıt olmadım, tüm kullanıcıların da bu sayfadan kayıt olmasını bekleyemezsiniz, Sipariş üzerinden kayıt olunan sayfanızda adres bilgileri yanlış olduğu takdirde askıya alınacağına dair bir ibare göremiyorum, alt kısımda yazıyor zaten bu alanda girdiğim tc ve diğer bilgilerim tamamen doğrudur.
Karalama gibi bir amacım yoktur, canlı destek sistemindeki arkadaşınızın umursamaz yaklaşımı görsellerden de görüleceği üzere gayet nettir.
Ayrıca çözüm odaklı yaklaşımın kesinlikle bu olduğunu düşünmüyorum, sorun sonrasında çözüme yönlendirmek çözüm odaklıdır. Sorunu söyleyip talebi kapatmak değil, ben zaten hosting hesabının neden askıya alındığını canlı destekten öğrendim bir kez daha talep sisteminden öğrenme ihtiyacım bulunmuyor bu sorunu talep sistemindeki arkadaşlarınızın yönlendirmeyle çözmesi gerekiyor.

Merhabalar,
Şikayet açmanızı gerektirecek bir durum bulunmuyor. Adres bilgilerinizi yanlış girdiğiniz için ekip arkadaşlarımız hizmetinizi askıya almış 6 gün önce eğer ki doğru bir adres vermiş olsaydınız askı durumu hemen kaldırılacaktı. Vermemekte zorluk çıkartmaktasınız. Gerçek kişi olduğunuzu doğrulamak ve sistem güvenliği için sahte bilgi kesinlikle kabul etmemekteyiz. 6 Gün önce istenilen bilgileri bugün göndermektesiniz ve probleminiz çözümlenmesine rağmen şikayet konularını açmaktasınız. Amacınız gerçekten hizmet almak mı yoksa karalamak mı?
Şikayetinizi açmadan önce Üyelik bilgilerinizi güncellediğiniz ve hizmetinizin aktif konuma geçtiği gözüküyor. Ortada herhangi bir mağduriyet bulunmuyor.
Ek olarak destek sistemimizde sizlere açık ve net bir şekilde durum izah edilmiş ve yardımcı olumuş gözükmektedir. Destek sistemimiz 7/24 müşterilerimize yardımcı olmak için çalışmaktadır. Herhangi bir ilgisizlik gözükmemektedir. Ek olarak aşağıya görsel iletilmiştir. Yukarıda ki görselde de görüleceği üzere 2 talebinizde de ekiplerimiz çözüm odaklı yaklaşmaktadır
İlgili uyarılarımız sadece Hizmet Sözleşmemizde değil Müşterilerimizin göz ile GÖREBİLECEĞİ kayıt sayfasında da bulunmaktadır. Lütfen kayıt olduğunuz sitelerde bulunan uyarıları dikkate alınız.
Saygılarımızla,
Hosting Dünyam