Merhaba,
Uzun süredir onay işleriyle uğraşmıyordum, yeni site açtım içerikleri yapay zeka ile oluşturdum tamamı 700+ özgün GPT 4.0 ile yazılmış içeriklerdi ve tahmin edebileceğiniz üzere reddedildi.
Sonra aynı konularda içerikleri kendim yazmaya başladım. 5 güncel içerik var. Sitede olması gerekenler tüm sayfalar, formlar vs mevcut.
Dün google news kaydı için başvurdum bugün onay geldi.
Yakın dönemde onay alanların bilgisine ihtiyacım var. Ne kadar süre sonra yeni başvuruya göndereyim? Özgün içerikle eskisi gibi 8-9 yazıda onay alınabiliyor mu hala? Dikkat etmem gereken şeyler var mı?
Birşey diyecem forumdakiler yine Ertan abi kudurdu diyecek

Sana şukadar diyorum forumdakiler kızmasın lütfen ama kimse sana cevap veremez, onay alanlar tamamen şansa alıyor artık, adsense politikaları gpt ile birlikte çok değişti aşırı katılaştı, bunu esnetmiyorlar ve onayları aşırı derece sıkılaştırdılar. Kimse uzmanım diye anlatmasın forumda 20k domainim var ve 7k onay aldım son 1.5 sene içerisinde, son 5 aydır onay sıkıntısı yaşıyoruz, forumda herkes içerik girip onay alırken ben mediapartner botunu manipüle edip ne onaylar aldımi uzmanım diye geçinenlerin çoğu emin ol hiçbirşey bilmiyor, kalıbımı basarım bilen varsa bile şuanda hayatta gelip anlatmaz, bende çözsem şuanda bende söylemem, herkes birbirine soruyor, okadar onay almama rağmen ben hala uzmanım diyemiyorun ve diyememde. Uzmanım diye geçinen arkadaşlar 5k'dan 1 hesap satılıyor vereyim hemen 2k boşta domainimi 10 milyon tl temiz para hepsini verecem varsa öyle bi errrkek

ama hep laf sakın paranı kaptırma bildiğin yolda devam et, uzman olup onay alanlarda parayı işlemek için satış yapıyor hiçbişey bildikleri yok...