Hocam yurtdışında olmana böyle bir ticaret yapmana çok sevindim. Benim de bir düşüncem vardı araştırmalarımı yaptım. aşamadığım konular, bu Çin tedariği çok güzel ama kargo gümrük o bu şu çok maliyetli oluyor. Birde dediğiniz gibi toptan mantığı ile toplu mal çıkarma durumu ve bu değişmiyor. Tamam başlangıç çok güzel oluyor lakin sonrasında saçma sapan bir tedarikçi krizi çıkıyor. Yaptığım hesaplamalar hep böyle oluyor. Nasıl aşacağımı düşünüyorum.
cinden turkiyeye urun gonderen ajanslar var. alibaba da bulabilirsin. ama suanda cinde yeni yil dolayisi ile iki haftalik tatil basladi. bu yuzden bizde turkiyeden urunler ariyoruz. avrupada 50 euroluk tekstil urunleri TR de 3-5 euro arasinda. ama gonderecek adam bulamiyoruz maalesef. Tr de maalesef boyle bir problem var. isi kucumsuyorlar. bir urunle mi ugrasacagim diyor. belkide haklidir bilmiyorum. ama cinden avrupaya bu gune kadar sikinti yasamadik. surekli calistigim ajanlar var. urunun resmini atiyorum bir saatte on farkli urun bulup gonderiyor bana.