SaatciAdam adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
32 gb ram ile ne yapacaksın? Ram 16 yeter. Ssd 1 tb yeter. İşlemci ve ekran kartını yüksek al. Windows hazır konfigürasyon alma gelince kendin kurarsın. 150 tl de lisansa verirsin. Yoksa paranı kullanmayacağın ram ve gereksiz işletme sistemi ücretine bayarsın. Önceliğin kasa kalitesi, işlemci ve ekran kartı olmalı.
Ben ne alsam o ölene dek kullanırım genelde. Şuanki laptobum 10 senelik. hatta 2003'te aldığım bilgisayar bile duruyor. 2008de aldığım pc babamlarda aktif halde duruyor
Geçen gün 2006da kullandığım telefonu kutusuyla beraber çatı katında buldum. Değişik adamım. O yüzden almışken yüksek olsun dedim.

miracuzunlar adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam neden monster? ısınma + klavye soyulmalarından dolayı ben önermiyorum buna ek 32k dan fazla verilmez RTX4050'ye rtx4060 varken.

Tavsiyem: https://www.amazon.com.tr/HP-Diz%C3%...2bda8a486dc-21
Haklısınız iyice araştırayım. Kısa süreli 2 kere HP sahibi oldum. ısınma problemlerinden dolayı sattım ve tövbe etmiştim. Victus gerçekten iyi cihaz mı ?

cmlndz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1. de 12. nesil 2.de 13. nesil işlemci koymuş bu monster hep bir oyun peşinde marka zaten iyi değil de bu huyundan dolayı gıcık oluyorum bu markaya.

Bu arada 14. nesiller çıktı. Ben 2 sinide tercih etmez hp victus modeline yönelirdim ki 1 yıl önce laptop alırken hp victus aldım çokta memnunum.
HP cihazlarımda hep ısınma problemi vardı. Victus nasıl sizce ? Tasarım olan ince şık bir cihaz mı bu arada?

Ts3Destek adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Biri 12. Nesil i5 digeri 13. Nesil i7 mobilim gordugum tek fark bu.

Digeri icin ekstra 10 bine yakin fark vermeye gerek bence. Oyun testlerime bakin youtubede en rahat oyle anlarsiniz islemci adlarini yazip game test yazin fps farklari cikar
Teşekkür ederim.

cmlndz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
16gb eskide kaldı artık 2 yıl öncesini sözleri, en az 16 lazım olabiliyorsa 32
Katılıyorum

Winman adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ekran kartı modeli aynı. İşlemci ram gibi şeylerde fark var. Bence daha 8k fark olacaksa ekran kartıda üst seviye olması lazım
Haklısınız 4060 bakayım o zaman.

SaatciAdam adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Attığınız 4050 yalnız. İşlemciside monsterde ki işlemcilerden düşük. Performanstan kısıp kasaya verir

https://www.monsternotebook.com.tr/a...ra-a7-v14-6-4/

A5 32gb ram li yerine a7 alıp ekranı büyütebilirsin.
Victus tasarımı çok hoşuma gitti. Böyle kitap gibi çizgileri şık duran şeyleri çok seviyorum. Isınma vb problemleri var mı Victusun ?