Merhabalar iyi forumlar. Arkadaşlar son zamanlarda sitemin trafiğinde ciddi bir düşüş söz konusu. Hit aldığım bir çok anahtar kelimede ciddi gerileme söz konusu. Semrush ücretsiz hesabından bakabildiğim kadarıyla hiç backlink almadığım sitelerden backlink verildiğini gördüm. Toksisite Puanım
yüksek görünüyor. Bununla ilgili engellemek için url'leri search console'dan txt olarak yükledim. Engellenmeleri tahmini ne kadar sürer? Ayrıca sitemde yer alan kırık bağlantıları düzenledim. Bir de bununla ilgili başka yapılabilecek birşey var mı? Sitemin hitleri yerlerde. Eğer böyle devam ederse kapatmak zorunda kalacam.
google CEO'su John Muller'de ahrefss2in verdiğicevap gibi twit atmıştı bit kaç kez. Ha doğruluk payı nedir değerlendirmek size kalmış. Çünkü bazen bu CEO ters köşe yaptığı yönündre bilgilerde mevcut. Zararlı görünen backlinklerle ilgili "Disaviow yapmanıza gerek yok, google artık hangi linkleirn faydalı hangilerinin zararlı olduğunu algılıyor. bu aracı olurda manuel işlem yerseniz kullanın gibisinden twitleri var.
https://www.seroundtable.com/google-...vow-35601.html bu yazıyı okuyabilirsiniz. detaylıca bilgi mevcut.