Saygıdeğer kardeşim. Allah birine bin versin. Mesaj atayım dedim belki oyun yaptırırız veya yol çizeriz ancak yorumları okuyup kesinlikle vazgeçtim. Her sektörde eleştiren ve eleştirilen olur. Çok para kazan veya kazanma istersen milyonlar kazan. Ama burda çoğu kişi bu işlerin iç yüzünü bildiğini için ekstra bir yöntem bekliyor. Sadece şunu söyliyim işim kaynağı çevremde günde milyon çeviren insanlar var bırak r10 girmeyi yazmayı kalkıp böyle bir konu açarak vaktini harcamıyor bile. Burada yazanlar değil senin söylemlerin tavırların seni haksız çıkarıyor daha sakin ol yapıcı ol ne gerek var böyle üst perdeden konuşmaya. Herkesin bildiğinin üstünde bir bilen vardır. Hayatın gerçekleri böyle sanal değil güzel kardeşim umarım 3 değil 10 kazanırsın.
Güzel yorumun için teşekkür ederim fakat bana şuradaki yanlışı söyler misin ?
Burada neyi nasıl yaptığıma dair ufak detaylar veriyorum altınada şunu yazıyorum ;
Şimdi bunları yazıp insanlara yardım edebileceğimi zaten en başında konuyu açarken belirtiyorken bana gelip burada ticaret ahlakı öğretmeye çalışan mı dersin 2 tane şerefsizin hakkımda açtığı şikayet konusu ve daha sonrasında banlanıp gittikleri konuları ısıtıp buraya koymaya çalışanları mı dersin burada insanların sorunu şu Başarıyı tebrik etmeyi bilmiyorlar bu adam yaptı bizde böyle ilerleyebiliriz danışıp yol yordam sorabiliriz denilmesi için bu tarz konuları açıyorum ve açarken özellikle kitlemi de bir nebze olsun buraya koyuyorum ki insanlara fikir olsun hedef location koyuyorum yaş kitlesi koyuyorum masrafı koyuyorum bunlar ufak nüanslar bunları almak yerine adam bana gelip şunu diyor "ayda 60k kazanacaksın bunuda buraya yazacaksın" Ulan sanane istersem günde 100k kazanırım onu yine buraya paylaşırım bu kimseyi ilgilendirmez insanlar bunu anlamıyor bildikleri tek şey ne biliyor musun şu ;
Aaa üstteki bu adamı kötülemiş
- Dur bende negatif bir yorum yapayım
İnsanlara burada bir şey satmaya çalışmıyorum, bir ürün pazarlamıyorum, bir tanıtım yapmıyorum, başarımı burada ki diğer insanlar ile paylaşıyorum eğer bu başarımı tüm kategorilerde paylaşacak olsam off-topicte konu açardım fakat bu kategoriyle ilgilenen insanlarla özellikle paylaştım ki belki insanlar şevklenir bir şeyler olur. Ama görüyorum ki boşa çünkü iyilikten maraz doğuyor
İyi forumlar