Seyit25 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
@RazadorTR; hocam güzel kazanç Allah daha çok versin. Sana dostane tavsiyem konu başlıklarını daha halim, selim yumuşak seçmen, konundan ve kendinden birilerini tiksindirmemen. Herkesin içinde bulunduğu ve yaşadığı duygu durumu farklı yanlış anlaşılmalar oluyor. Mobil dünya için gerçekten bir fikir vermek, yol göstermek istiyorsan şu şu maddeleri yazdım, yaptım şu adımları takip ettim ve XXXX dolar, tl gelir getirdi vs.
Konunun içeriğini okumayan gözü görmeyenler için birazdan kocaman yazacağım konunun içinde zaten hedeflemeleri paylaşıyorum görmeyende sepet kafalıdır benim sorunum değil hocam kişi neyi düşünüyorsa onu yansıtıyor kimse başarıyı çekemiyor bu forumda o yüzden herkes yerinde saymaya devam edecek ve bende yeni tüm kazançlarımı burda paylaşacağım.(Size ithafen söylemiyorum)

seftali adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ayda 60 bin dolar kazanıcaksın ama gelip forumda bunu dillendiriceksin öyle mi
Evet zoruna mi gitti hocam bir önceki konumda da 1 haftada 100k aldığım konuyu paylaştım onada bakmak ister misin ? Hatta daha çoğunu merak ediyorsan tüm ödeme profili ve faturalandırmaları atayım mı sana daha fazlasını kazandığımı görünce uçuk çıkmasın bi yerinde ?