Herkese merhaba ipucu olacak tarzda hem soru hem bilgi paylaşımı yapacağım.
Boş zamanım çok ve bunu internet sitesi açmak için kullanmak istedim aşağıdaki yolu izliyorum sizce doğru yoldamıyım. (yeni domain)
1. içerikler özgün şekilde giriliyor ve içeriklerin kelime sayısı minimum 400 maksimum 850 kelimeden oluşuyor yeni olduğu için 100 içerik girip geri kalanı günlük 5 içerik girecek şekilde toplamda 600 içeriğe tamamladım.
2. içerikle alakalı anahtar kelimeleri googlede en çok aranan konu ile alakalı olanlardan seçtim min 3 maksimum 5 etiket giriyorum.
3. her içerikte bir görsel var ve görsellerin %95'i yapay zeka ile özgün olarak ayarlandı her görselde logom var tek tek girmek zaman aldı ama 2 kişi olunca bitirdik. resimlerde anahtar kelimeler var örneğin webmaster_formu.jpg gibi resimler kalite ve kalitesi kaybolmadan sıkıştırıldı
Bu üç yolu izliyorum sizce doğru yoldamıyım eksiklerim varmı veya yapmam gereken başka neler olabilir.
ileriki zamanlarda backlink çalışması yapacağım ve görselleri piterstte paylaşacağım
Anahtar kelimeleri en çok arananlardan değil de daha düşük hacimlilerden başlamanı tavsiye ederim. Siten otorite kazandıkça hacmi artırırsın.
Yavaş ama emin gitmek gerekiyor sanırım otomasyonda bekleyen konuların etiketlerini değiştirebilirim.