Herkese hayırlı geceler diliyorum, aile içerisinde pek çözümseyemedik burada bilgili, bu mesleği yapan veya tecrübesi olan siz değerli abilerim, ablalarıma sormak istedim. Benim istediğim ve düşündüğüm meslek Grafik tasarımı ve Web site uzmanlığı, yanına ekstra şeyler veya yan dalları olabilir. Kendi kişiliğim açısından çok fazla saha içerisinde olmayı seven birisi değilim.. saha içerisi derken yanlış telaffuz ettiysem özür dilerim öncelikle. İnşaat sektöründe çalışmayı hiç düşünmüyorum ve sevmiyorum babamdan dolayı inşaat sektöründe bulunmayı pek istemiyorum ve halini görüyorum.. Tesisatçı olsun Elektrikçi olsun bu tarz inşaat sektörünü istemiyorum. Başka düşünüp aklıma gelen çevremde olan kişilerin mesleklerini düşündüğümde pek iç açıcı bir meslek yok maalesef. Masa başı işlerini daha çok seviyorum, sizce Grafik tasarım ve Web site uzmanlığının veya dediğim gibi yan dallarının önü kapalı mı mesleği tam kapsamlı olarak elde etsem ileride problem yaşayabilir miyim ? Sizin bu tarzda bunu yaparsan ileride rahat edebilirsin diyebileceğiniz meslek varsa, araştırmada bulunup yolumu çizebilirim. Şimdiden konumu okuyup bana yok göstermek isteyen herkese teşekkür ederim 😊