Arkadaşlar merhaba. Az önce Skype üzerinden kontür yükleyerek Google'u saatlerce aradım. Bunu şunun için yaptım. Diyelim Benim ve diğer arkadaşlarımın ya da artık ailemden birinin başına geldi bu biliyorsunuz son zamanlarda gmail çalınma olaylarını ve s. Saatlerce aramama rağmen Google açmadı ve ayrıca sesde de mesajda şu uygulamalara destek vermediğini diyordu. Gmail, YouTube. Fakat something else diyerek sesli mesajlarda bu sefer Google Ads, Google Business uygulamalarının ismini saydı ve en sonda something else dememi istedi eğer bunlardan birini seçmezsem. Ben de something else diyerek operatöre yönlendirmesini istedim. 1 saat oldu cevap vermedi kapatmak zorunda kaldım. Şimdi bunu şu açıdan diyorum benim eskiden bir eposta adresim vardı. O hesabı yıllar önce açıp kullanmıştım. İşin garip tarafı kurtarma ekranında da çıkmıyor hangi telefona bağlı ve s. Yeni hesap oluştururken bu hesap artık mevcut diyor ama giriş yaparken ya da sıfırlama ekranına geçiş yaparken böyle bir mailin mevcut olmadığını da diyor. Bu nasıl olabilir peki?

Madem böyle bir mail mevcutsa neden beni kurtarma ekranına atmıyor en azından?

Çalınan hesapları kurtarmak için en azından bu mail hesapları olsun ister WhatsApp mesela hiç birinin destek hattı yok ki, arayıp derdimizi diyelim en azından.