buna katılmıyorum çünkü hergün indirimli yemek yiyen biri olarak 145 tlye double burger + ayran aldım indirimle getirde 70tlye düştü bunun restoranta gidip yersem fiyato 130tl yani 60tl kardayım genede
o 500lüğü 600e kitleme olayı markette oluyor ama onunda 200tlye 100tl indirim oldugundan gene 80 tl felan karda oluyoruz
Aynen hocam...
Hocam örnek veriyorum 200 tl 1 porsiyon iskender aldınız yemeksepetinden bu iskender restoranda 170-180 tl oralarda komisyonlar vb yüzünden daha pahalı aslında indirimli yemiyoruz öyle algılıyoruz...

Afiyet olsun..
Yok hocam mesajımda da belirttiğim gibi, restoran fiyatını da biliyorum ben oranın. Çoğu yerde de restoran fiyatları ile internet fiyatları aynı oluyor. Çok küçük bir işletme ise restoranda daha ucuza satıyor. Mesela zincir yerler zaten hep sabit fiyat restoran-internet aynı, oralardan da ucuza yiyorum. Yani dediğim; sizin örneğinizdeki İskender restoranda da 170, internette de 170 hocam. Öyle olduğu için zaten garibime gidiyor.
Benim fikrim tüm satışların üzerine artı komisyon bedeli falan da koyuyorlar. Restorandakiler aslında fazla fiyat ödemiş oluyor mecburen, komisyon falan almasalar da onlardan, restorandakilere geçirmiş oluyorlar biraz.
Restoranın tek avantajı restoranın avantajlarından yararlanmak ve de sıcacık yiyecek olmaları. Bunlar için de komisyon ödenir yani şimdi o da ayrı.