AwoApp adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Talep olmazsa arz da olmaz. Bu konudan tutun da geçen gün reklamla bildirim gönderip emojiler böyle 🤑 olacak diyen üyeye kadar hepsi aynıdır. Buradaki müşteri profiline uygun olan ürünler bunlar. Sanırsınız müşterinin uygun bir bütçesi var, sektör hakkında bilgisi var, piyasa araştırması yapmış da öyle gelip geliştiricinin hakkını verecek, risk alıp sektöre giriş yapacak. Müşteri de zaten ölücü, birkaç güzel gelir vaadine kanacak kadar da sektöre uzak. Günde 2k dolar kazanacak bir uygulama fikrinin forumda birkaç on bin liraya satılabileceğini düşünecek kadar sığ bakış açısına sahip müşteride zarar ediyorsa etsin, para böylelerinde kalmasın.

Bir uygulama geliştiricisi olarak ve daha da önemlisi akli melekeleri yerinde olan biri olarak şunu net olarak söyleyebilirim ki hiç kimse bakın hiç kimse sağlam gelir getiren bir sektörü sizinle paylaşmaz. Yahu akıl var mantık var, adam enayi midir ki az uğraşla günde binlerce lira kazanabileceğiniz bir sektörü sizinle paylaşsın? Ben yıllardır bu forumdayım ve bu tarz konular forumun değişmezidir. Her dönem bir uygulama türü popüler olur, her dönem insanlara az emekle çok kazanç vaat edenler olur ve bu astronomik kazanç vaat eden üyeler de daima diğer üyelere tepeden bakıp mobil sektörün sırlarını çözmüş ayaklarına yatar.

Bunu ne konu sahibinin ne de başkasının ticaretini baltalamak için yazmıyorum. Ancak rica ediyorum insanları bu kadar da salak yerine koymayın. R10 zaten bu kategoriyi unutmuş vaziyette, ne yaptığınız yönetimin zerre umrunda değil. Ne açtığınız konuları kontrol eden biri var ne de gönderdiğiniz paralı bildirimleri kontrol eden var. Yüz bulup astarını da istemeye kalkmayın.
Yorumun için teşekkür ederim fakat benim anlamadığım nokta şu ben bu konuda kimseye bir şey satmayı hedeflecek bir yazı yazmadım burada bir ticari amaç güttüğüm nereden çıkarılıyor anlamadım ? Bir oyun fikri olan varsa bana danışabilir yazmam bir ürünü satmak ya da bunu pazarlamak için yazılmış bir şey değil keza kaldı ki benim forumdaki online olarak satışa koyduğum son projeler hep dolar kuru üzerinden başlangıç fiyatı olarak verilen ve açılan konular burada kimseye 3 liraya 5 köfte vermiyor ya da buna teşvik etmiyorum burada bir kazanç elde etmişim bunu paylaşıyorum ki bunu daha öncede yaptım, burada dalga geçilecek ya da benimle polemiğe giren arkadaşlara sesleniyorum gidin o halde dating sektöründekiler ile de polemiğe girin neden bunu yapmıyorsunuz ? Burada bir başarı paylaşıyorum ve bunu paylaşırkende buraya kullandığım akışı paylaşıyorum belki birisi tip kapar ve reklamlarını buna göre düzenler diye konum veriyorum yaş veriyorum kategori veriyorum ve bunları yaparken kimseye bana para verin demiyorum sadece gelir paylaşıyorum ek olarak günlük bu sektörde rakiplere göre 2k çok düşük bir tutar bunu bu işin içinde olanlar çok net bilirler. Yarın 100k Dolar kazanayım yine burada paylaşırım bu benim başarımdır kimseyide ilgilendirmez Son olarak bu konuyu herkesin yanlış anladığına adım gibi eminim kimseye bir şey satma gibi bir amaç yok ortada herkes bir yere çekti konuyu polemik yaratmaya çalışıldı. Anlaşılan şu ki burada başarı paylaşmak yerine insanlar ile alay etmeli ve işlerindeki başarısızlıklarını yüzlerine vurmalıyız, görüyorum ki kedi uzanamadığı ete mundar diyor (Genel bir yorum yaptım kimseye bir laf sokma ya da bir gönderme yapma amacım yok)

Herkese iyi forumlar