ILGAZOS adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Lisans, Epin, Mail, Kupon ve Sosyal medyanin tam olarak ne alakasi var anlayamadim, bu yorum isi dolandiricilik gibi bir sey haritalardan yorumlardan gideceginiz bi mekanin yorumlarina bakiyorsunuz harika mukkemmel falan yaziyor sonra gidiyorsunuz para oduyorsunuz oyle cikmiyor bu dolandiricilik degilde nedir? Diger saydiklarinizin ne alakasi var tam olarak sadece anlamadigimdsn sordum lutfen sorumu yanlis anlamayin simdiden tesekkurler 😊
Mailler yada Hesaplar : Bu mailler bazı sitelerin dağıttı indirim yada sınırılı ürünleri almak için kullanılabilir yasaktır. Firma maddi zarara uğratılıyor.
Lisans : Windows orginal lisanslar değil , Yada diğer bir çok bu tarz firmaların illegal kabul ettiği lisans yada üyelik satanlar var.
Kupon : Bazı firmalar bu kuponların bakiyeleri vs satışını yasaklamış illegal , Geçenlerde bir firmanın konuları talebi üzerine kaldırılmıştı.
SMM: Takipçi, Yorum,Beğeni illegal : Örnek instagramda yanıltıcı daha büyük zararlara sebep oluyor. 100k takipçisi ve yorumları var ürünü aldım dolandırıldım diyen 100 lerce örnek var.

Ayrıca Google yorum dahi SMM sektörüne giriyor.

Ve aklıma gelmeyen bir çok şey daha.