HopeGK adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hiç kimse sana yardım etmez, kendini deneme yanılma yöntemiyle geliştirmen gerekiyor.
Önce temeli öğrenmem lazım. Temeli bilmeden kendi yöntemimi nasıl geliştireyim işle ilgili bir fikrim yok.

krmbzkurt adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba, tshirt baskı yapan yerleri sırasıyla deneyip en iyi kaliteyi aldığın yer ile devam ederek trendyol vs. pazaryerlerinde satabilirsin ürünlerini. Şu aşamada söylenebilecek tek şey bu.
Teşekkür ederim. Bu güzel bir başlangıç olur ama tereddütteyim bu konularda. Acaba baskı yapan bir yer bulup anlaşsam kabul ederler mi?

krmbzkurt adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yeni türeyen bir dikiş makinası mevcut. Evde kendi baskılarını kolayca kendi kendine yapabilirsin. Otomatik bir makina. İstanbul da merter isimli bir yer var. Tekstil cenneti. Toptan bütün kıyafetleri uyguna alabiliyorsun. Evinde kendin yapıp yapıp satabilirsin. Giyim sektöründe gerçekten para var. Ne kadar tutunabilirsin ne kadar bütçe ayırırsın bunlar senin geleceğini belirler.
Önerileriniz için çok teşekkür ederim, sayenizde kafamdaki bir kaç soru işaretinden kurtulmuş oldum. Makina alabilecek bütçem henüz yok. Yukarıda dediğim gibi belki baskı yapan bir yerle anlaşma sağlayabilirim. Baskı kalitesi vesayre önemli bu işlerde bir müşteri olarak düşündüğümde. Dijital baskı vesayre diye ayrılıyormuş sanırım baskılar. Şu an onları araştırıyorum. Baskı hakkında fikir edinince sanırım tek geriye kalan makina veya baskı yapan bir site bulmak.