krmbzkurt adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba, ilk çıktığında betada iken oynadım epey master sınıfında bayağı profesyonel idim. Ama 1 ay önce tekrar indirdim ve hiç oyuncu göremedim, boşa kürek çekiyormuş gibi gördüm o yüzden sildim biraz da kasıyordu. Şimdi 4060 ekran kartlı pc topladım, oynayacağız sürekli bırakmadan derseniz başlarız güzel olur
Öncelikle sisteminiz hayırlı olsun hocam. Ben ilk çıktığı zamanlar 1-2 ay oynayıp sonrasında bırakmıştım. Yaklaşık 1,5 ay önce bir arkadaşım ile beraber tekrar başladım.
İlk bıraktığım dönemde içerik yoktu, betada oynamışsınız bilirsiniz. Bırakma sebebim oydu. Şimdi oyunda fazlasıyla içerik mevcut. Sıkılmadan grind atabiliyor life kasabiliyorum.
MMORPG yokluğunda hele ki kış mevsiminde oldukça iyi gidiyor. MENA sunucusunda evet ilk çıktığı zaman ki kadar oyuncu olmadığı doğru. Fakat bence halen oyuncu sayısı iyi durumda.
Son 2 aydır "Rüya at, tet karayıldız silah vs" dağıtmışlar. Bu da birçok oyuncunun geri dönmesine veya sıfırdan başlamasına yol açmış. Para kasılabilen slotlarda yine büyük kavgalar dönüyor, boş bulmak zor.
Bunun haricinde LIFE için düzenleme yapıyorlar şuan. Yani birçok oyuncu LIFE ile kasmak içinde geri dönüyor.

Özetle, biz oynuyoruz. Başlamak isterseniz tekrardan yazabilirsiniz. Elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.